Разом збережемо ліс

23 серпня 2013р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Лісовий фонд України є високопожежо-небезпечним об’єктом. Охорона його від пожеж – моральний обов’язок кожного члена суспільства. Від нашої поведінки при відвідуванні лісових масивів залишається відповідний слід: це зокрема покинута упаковка, пляшка від напитку, целофановий пакет і інші покинуті речі та відходи.

Таких декілька відвідувань просто знищує його первісну красу.

Набагато більшого негативного впливу на лісове середовище завдає необережна поведінка людини-гостя лісу з вогнем.

Не загашений сірник, залишене без догляду вогнище, може привести до непоправимих наслідків.

У зв’язку з цим працівниками державної лісової охорони проводиться ряд профілактичних заходів, які спрямовані на попередження виникнення та розповсюдження лісових пожеж.

Поряд з цим видано ряд урядових та відомчих розпоряджень щодо попередження виникнення лісових пожеж.

Це зокрема протокольне доручення засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 19.06.2013 р. за підписом віце-прем’єр-міністра України О.Вілкула, лист Державного агентства лісових ресурсів України «Щодо роз’яснювальної роботи для дотримання населенням Правил пожежної безпеки в лісах України» від 9.07.2013 р. за підписом першого заступника Голови Я.Макарчука, доручення першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації від 11.07.2013 р. № 47 та розпорядження № 8 від 4.07.2013 р. начальника Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства п.Тирчика А.Б.

«Про додаткові заходи щодо забезпечення безумовного виконання правил пожежної безпеки лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ.

І скільки б не було видано розпоряджень, звернень, попереджень, ми не отримаємо бажаного результату, поки ми не усвідомимо, що доля нашого «зеленого друга» залежить від кожного з нас. І тільки спільними зусиллями ми можемо зберегти і примножити лісові багатства.

Галушка В.П., заступник директора -

головний лісничий ДП "Львівський ЛСНЦ"

Львівська газета "Ратуша", №30 від 8-14 серпня 2013 року

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас