Лісівники спілкувались з громадськістю

28 лютого 2014р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Днями, в Боринській селищній раді відбулась зустріч представників громадськості Борині та представників ДП «Боринське лісове господарство», де обговорено план проведення основних лісогосподарських робіт на території Боринської селищної ради. В ході обговорення визначено місця та обсяги проведення посадки лісу, проведення санітарно-оздоровчих заходів, рубок догляду за лісом та рубок головного користування, роботи з натурного оформлення лісів та роботи по виявленню лісо порушень та профілактики щодо запобігань їх здійснення. На засіданні визначено, що всі роботи повинні проводитись з дотриманням вимог лісового законодавства та екологічних вимог.

Особливу увагу звернено на суворе дотримання вимог охорони праці та техніки безпеки, а саме повного дотримання вимог технологічних карт в питаннях установлення заборонних знаків та приземлення небезпечних дерев вздовж лісових доріг та інших місцях можливої появи місцевого населення. Відзначено також необхідність подальшої співпраці на засадах тісної взаємодії, для оперативного вирішення, як виробничих питань Боринського лісництва, так і питань жителів селища Бориня.

Донести до людей необхідність дотримання лісового законодавства, - не здійснювати крадіжки лісу, не палити суху траву, не виносити сміття в лісові масиви, дотримуватись правил полювання, - звичні норми в усіх країнах Європи, і ми повинні змінити себе, змінити своє відношення до довкілля.

Звертайтесь до працівників лісової охорони з будь-яких питань, адже офіційно придбати лісо продукцію в десятки разів дешевше, ніж штрафи та збитки нанесені лісовому господарству. Ми відкриті для співпраці та спільного вирішення нагальних питань.

Ільчук Валерій

Лісничий Боринського лісництва


Районна газета "Бойківщина"

Випуск №8 від 22 лютого 2014 року, с.12


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас