В очікуванні зими

1 серпня 2014р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Слухаючи звернення зі сходу України, де люди залишились без води, світла і газу не кожен трактує цю проблему на себе, а між тим, незадовго холодна дощова осінь та сніжна зима, і звичайно перед кожним стане складна проблема – опалення. Щоб перезимувати без надзвичайних ситуацій та в теплі, саме зараз слід подумати про опалення в холодну пору року.

В більшості населених пунктів району газу нема, і опалення проводиться твердим паливом, переважно дровами. Але навіть в газифікованих домівках, власникам слід усвідомити, що ситуація з газом нестабільна, газ дорожчає, його споживання вимагатиме великої оплати. Якщо в оселях збереглись пічки, потрібно привести їх до ладу, почистити димоходи, хто має можливість, варто поставити твердопаливні котли. У кожному дворі має лежати запас дров. А влада вже зараз, терміново, має визначити потреби населення, та визначити забезпечення твердим паливом. Кожен сільський голова має обійти село і з’ясувати, що треба зробити в кожному домі, скільки палива потрібно, щоб забезпечити людей, накреслити подальші дії для визначення джерел постачання та своєчасного забезпечення паливом, особливо соціально незахищених людей. Всім і кожен особисто має подбати про себе!

ДП «Боринське лісове господарство» постачає дрова для бюджетної сфери, а саме закладам освіти, медичним закладам. Продаємо паливні дрова й для населення, причому наголошуємо, що до 1 вересня збуватимемо їх за старою ціною, тому варто поспішити. Звертайтесь в ДП «Боринське ЛГ» або безпосередньо в лісництва для придбання паливних дров, щоб забезпечити спокійне очікування холодів та впевненість в майбутньому. Миру, тепла та спокою у Ваших оселях.

Телефони для довідок: 3-42-97; моб. 050-431-87-79

Ільчук Валерій

Лісничий Боринського лісництва

Районна газета "Бойківщина",

Випуск №31 від 02.08.2014 р.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас