Багатство, яке примножують діти

6 квітня 2015р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Максим Рильський колись писав: "Той, хто любить паростки кленові, хто діброви молоді ростить, сам достоїн людської любові, бо живей працює для століть..."

Щоб привернути увагу до такого важливого та відповідального процесу, як створення лісів, навесні вже не один рік поспіль проводиться Всеукраїнська акція "Майбутнє лісу у твоїх руках". І цьогоріч весна не забарилася - погодні умови сприяли тому, щоб лісова акція стартувала - на території Мостиського та Городоцького районів школярі висадили більше 40 тисяч дерев дуба звичайного на території' 5,7 гектара, у Рудках - близько 2 тисяч саджанців. І справа не тільки у тому, що школярі допомагають садити ліси, а й у тому, що діти автоматично стають прихильниками екологічної культури. А вихованці Рудківського шкільного лісництва у цьому неперевершені. Юні лісолюби Рудок уже не вперше допомагають лісівникам у посадці дерев і щороку активно беруть участь у таких акціях.

Для них ліс - великий дар природи, який заслуговує не тільки нашої уваги, а й любові. А за любов він платить сторицею...
 

Роксолана КУЛЬЧИЦЬКА

"Високий Замок" Самбірщина,  2 квітня 2015 року 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас