Із паростків виростають діброви

19 вересня 2013р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Цьогоріч своє професійне свято надбужанські лісівники відзначили разом із новим очільником. 2 серпня директором ДП "Буське лісове господарство" призначено ВОРОНЮКА Миколу Васильовича. Він змінив на посаді Максима Ярослава Васильовича, який очолював підприємство з 1990 року. Про першочергові завдання та перспективи лісової галузі в районі - у розмові з її новим керівником.

З династії лісівників

Микола Васильович родом із Золочівщини,але середню школу закінчував у смт. Олесько, бо батька скерували на роботу в Ожидівське лісництво. Там він після закінчення Львівського лісотехнічного інституту і розпочав свою професійну діяльність майстром. Згодом працював у Золочівському районі, а пізніше очолював лісове господарство на Волині. Галузь йому добре знайома, бо присвятив Їй 29 років праці.

"Тато завжди намагався прищепити любов до лісової краси, - пригадує співрозмовник. - І йому це вдалося. Та найважливіше для мене, щоб людина робила у житті те, що приносить задоволення, і від цього вона стане щасливою".

Микола Воронюк вважає себе щасливим. Перш за все тому, що разом із дружиною виховали трьох дітей і сьогодні тішаться онуками. У вільний від роботи час чи у вихідні улюбленим заняттям керівника залишаються полювання і риболовля.

Мовою цифр

Першочерговим завданням підприємства є створення нових лісів. І над його виконанням повинні працювати всі -від працівника до директора,-переконаний Микола Васи­льович. За 8 місяців 2013 р. ми створили 132 га лісових культур, а це 101 % до плану. Посіяно 2 га лісових розсад­ників, створено 5 теплиць для вирощування посадкового матеріалу. Реалізовано продукції на 9,9 млн. грн, що ста­новить 121,5% до відповідного періоду минулого року.

Підприємство було і залишається одним з найбільших платників податків в районі - без заборгованостей і не­доїмок. Середньомісячна зарплата за 8 місяців цього року становить 2810 гривень (на 16,8%більша, ніж у 2012 році).

Особлива увага - лісовій охороні. Завдяки сумлінній роботі вдалося зменшити кількість самовільних рубок на 19 куб м деревини в порівнянні з минулим роком. Робочими рейдовими групами виявлено та притягнуто до адмінвідповідальності 38 чоловік. Лісові рейди тривають.

Користуючись нагодою, новий керівник вітає усіх працівників та ветеранів лісової галузі з професійним святом і дякує за плідну та жертовну працю.

Директор ДП "Буський лісгосп "

Воронюк М.В.

Буська районна газета "Воля народу",

№37 від 12 вересня 2013 року

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас