Мисливські фестини

10 серпня 2010р, ЗМІ про нас. Прес-служба

У Шевченківському гаю Львова цими вихідними відбувся перший мисливський фестиваль “Фестини Діани”, на який завітали мисливці, власники собак та любителі природи. Метою заходу була презентація та популяризація мисливської культури, кінології та ловецьких традицій. Зокрема, у Шевченківському гаю львів’янам та гостям міста представили спеціально навчених собак та птахів, а також трофеї, ковальську зброю, єгерські обладунки. Своє вміння демонстрували ковалі, які вправлялися у виготовленні мисливських ножів. Ремісники ж показали, як обробляти шкіру та дерево.

У “Фестинах Діани” взяли участь близько півтори сотні чотирилапих вихованців. У когось улюблений собака може загнати зайця чи кабана, в іншого – принести з водойми птицю. Був на фестинах і чоловік, який полює зі соколом. Говорить, що приручити сапсана нелегко, та й соколині лови важко назвати полюванням – це радше відпочинок і задоволення від лету птаха.

Неабияк припала до душі відвідувачам атракції у Шевченківському гаю польова мисливська кухня та запальні музики. Такий фестиваль у Львові планують зробити щорічним. Окрім цього, організатори мають намір запропонувати владі офіційно запровадити ще одне свято – День мисливця.

Львівська пошта  Вівторок, 10 серпня, 2010 року, № 87 (972)

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас