“Ліс - наш зелений друг. Не нашкодьмо йому!”

20 вересня 2013р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Ігор Ярема:
“Ліс - наш зелений друг. Не нашкодьмо йому!”


Напередодні професійного свята лісівників ми зустрілися з директором ДП "Самбірський лісгосп", депутатом Львівської обласної ради Ігорем Яремою. Говорили про справи трудового колективу і про те, як багато залежить від самого керівника. Ігор Іванович зарекомендував себе хорошим організатором, людиною, відданою для блага людей.

- Ігоре Івановичу, Ви 37 трудових років відали лісовій галузі, майже 15 років на керівній посаді у Самборі…

- Так, довга моя трудова дорога. І досвіду є достатньо. Скажу про сьогодення нашого державного підприємства. Протягом двох минулих років Самбірський лісгосп закріпився на другому місці серед 16 споріднених підприємств у системі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Непогані справи і в поточному році. Заготовили майже 35 тисяч кубометрів деревини (працюємо на територіях п'яти адмінрайонів), у тому числі 25,8 тисячі кубометрів - головного користування.

На 72 гектарах цьогоріч ми посадили нові лісові культури. Природне поновлення лісу маємо на 140 гектарах. Тепер усе треба доглянути, зберегти. Це наше головне завдання.

- Але ж, погодьтесь, загалом порядок у лісі - справа не лише лісівників.

- Безперечно. Слава Богу, не було пожеж, але маємо інші негаразди. Довелось скласти 20 протоколів на порушників пожежної безпеки, 11 - за фактами засмічення, 9 протоколів за порушення правил полювання. За тим - штрафні санкції.

- Як фінансово маєтесь?

- Зарплату працівникам виплачуємо справно. Середній розмір у місяць на одну людину - 3200 гривень. З початку року сплачено податків до різних бюджетів на суму 939 тисяч гривень, а до Пенсійного фонду - 802 тисячі.

- Добрі результати - це праця людей…

- Дякую усім, в першу чергу, ветеранам за все, чого досягли. Трудовий колектив наш - стабільний. До професійного свята пошануємо кожного працівника. Нагороди зі Львова, Києва отримають начальник нижнього складу Степан Будз, лісничий Рудківського лісництва Юрій Кульчицький.

- Живете, напевне, не лише днем нинішнім?

- Маємо певні найближчі плани. Зокрема, до кінця поточного року за розпорядженням Агентства лісових ресурсів України ми повинні придбати пересувну канатну дорогу МОЗ-300 словенського виробництва для трелювання лісу, а до неї - два нових трактори МТЗ-80.

Звісно, з Божою поміччю, доброю працею сподіваємось на гаразди у всьому.

Інтерв’ю директора ДП «Самбірський лісгосп» І.І. Яреми
газеті «Новини Самбора», випуск №66 від 13.09.2013р.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас