Пропозиції Кластера ДОМВ для Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства

19 жовтня 2015р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Відбулась нарада першого заступника голови ЛОДА Ростислава Замлинського з керівниками деревообробних підприємств та зацікавленими сторонами для визначення проблемних питань та опрацювання механізмів впровадження ефективних рішень в лісопереробній промисловості регіону.

На спільній зустрічі експерти Кластеру ДОМВ озвучили комплексну програму запровадження прозорої, дієвої та ефективної системи моніторингу лісових ресурсів, аналізу ефективності використання та управління лісовими ресурсами Львівської області. Істотними питаннями для галузі визначено створення системи моніторингу та оцінки стану лісів, лісових ресурсів та ефективності використання лісового фонду, а також питання ефективності економічного використання лісових ресурсів.

В даній програмі розвитку лісового сектору внесено пропозиції щодо інвентаризації та паспортизації лісів та мисливського тваринного фонду, розробки системи управління цільовими показниками у лісовому господарстві, лісовій промисловості та біоенергетиці, використання твердого палива для енергетичних потреб, запровадження прозорого способу формування лотів на електронні торги з продажу необробленої деревини.

За сприяння народного депутата України Остапа Єднака пропозиції також були передані на розгляд керівнику Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолію Дейнеці. 

www.domv.lviv.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас