Ласкаво просимо в «Лісовичок»!

11 жовтня 2013р, ЗМІ про нас. Прес-служба

20 вересня в селі Тухля урочисто відкрито торговельний павільйон «Лісовичок».

На подію зібралося понад шістдесят осіб, серед них — начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ) Андрій Тирчик, директор ДП «Славське лісове господарство» Сергій Кокоць, настоятель сільського храму св. Миколая о. Василь, сільський голова с. Тухля Ярослав Плечій, директор Тухлянської гімназії Дарія Радевич.

Після освячення крамниці слово мав начальник Львівського ОУЛМГ А.Тирчик. Він відзначив роботу керівництва ДП «Славське ЛГ», якому вдалося у стислі терміни збудувати та відкритті «Лісовичок» та висловив сподівання щодо популяризації лісової галузі серед населення. С.Кокоць, у свою чергу, пообіцяв не зупинятись на досягнутому і збільшувати асортимент лісової продукції.

Начальник Львівського ОУЛМГ першим придбав для себе товари, одним з яких була ікона-сувенір. Таким чином зробив перший внесок до скарбнички «Лісовичка».

Місце розташування привітного торговельного павільйону обрано не випадково. Тухля — вузловий населений пункт, розташований на шляху до гірськолижного курорту Славське, тому тут завжди великий наплив гостей. Для туристів представлений широкий асортимент товарів за помірними цінами, серед яких мед та чай карпатський, гриби, варення, соки. Для бажаючих попаритись в лазні — березові та дубові віники, колоті дрова. Для потреб озеленення у наявності є садивний матеріал декоративних порід. Крім лісової продукції, у павільйоні є також товари побутового призначення. Тут завжди можна буде зігрітись гарячим чаєм чи кавою. Тож ласкаво запрошуємо у «Лісовичок».


Володимир ЛЕЛЯК

Районний часопис “Бойківська Думка”,
випуск №42 (1979) від 29 вересня - 5 жовтня 2013р.


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас