Після роботи і попоїсти добре

6 листопада 2013р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Вже понад місяць у ДП “Славське лісове господарство”діє торговий павільйон “Лісовичок”, який відкрили 16 вересня. А днями керівництво підприємства відновило роботу харчового комплексу “Беркут”.

Знаходиться він на території нижнього складу та цехів переробки в селі Тухля. Тут у двохзмінному робочому режимі працює 100 чоловік, які переробляють близько 30 тисяч куб. метрів низькосортної деревини в рік.

Відтепер у “Беркуті” регулярно обідають водії лісовозних автомобілів, працівники цехів переробки деревини та нижнього складу. Можна також зустріти тут і учнів місцевої школи-гімназії та інших бажаючих, яким пропонуються комплексні обіди вартістю 19-25 грн. Харчовий комплекс може приймати замовлення на проведення різноманітних світських заходів (весілля, ювілеї, тощо), має власний цех з випічки хлібо-булочних виробів.

Завдяки відкриттю закладу створено додаткові робочі місця і є користь для людей. Про нього добре відгукуються робітники. Водій лісовозного автомобіля Володимир Микитчин: “Привезеш лісопродукцію на нижній склад, зайдеш в їдальню де можна пообідати гарячою, смачною домашньою стравою. І уже до кінця робочого дня працюєш з добрим настроєм”. Кранівник баштового крану на нижньому складі Микола Фенич: ”Я живу в селі Головецькому і тому мені дуже зручно харчуватися в їдальні, на обід ходжу регулярно, кухарі готують дуже смачно”.

Адміністрація лісгоспу з намагається піклуватися про своїх працівників, адже саме це допомагає отримувати високі показники, досягати зростання продуктивності праці.

Сергій КОКОЦЬ
директор ДП “Славське лісове господарство”


Районний часопис “Бойківська Думка”, 
випуск №45 (1982) від 20 - 26 жовтня 2013р.  


Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас