Щоб робота була якісною

29 листопада 2013р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Одним із показників заможності та достатку працівників лісу, як і в будь-якій галузі, є їхні доходи. Зростаюча заробітна плата — запорука покращення добробуту людей.

Хоча Славський лісгосп посідає десяте місце в Україні між лісогосподарськими підприємствами за розміром заробітної плати, керівництво лісгоспу завжди намагається покращити цей показник. З цього приводу в актовому залі ДП «Славське ЛГ» директор лісгоспу Кокоць С.Ю., головний інженер Стебельський М.П. та головний економіст Воїн С.А. провели нараду з лісничими, майстрами лісу та працівниками нижнього складу. На думку директора, покращенню показників соціально-економічного розвитку підприємства слугувало б раціональне розкрижування деревини, що могло б підвищити її вартість при реалізації.

В ході наради було заслухано начальника нижнього складу Лазара І.Я., лісничого Тухлянського лісництва Малетича С.М. і голову профспілкової організації та провідного інженера комп’ютерної електроніки Михайловича Н.І. з питань функціонування електронної системи обліку деревини та пропозицій на придбання захвату деревини для її сортування.

Нарада супроводжувалась переглядом відео заготівлі деревини за кордоном – для порівняння та перспектив покращення роботи.

Володимир ЛЕЛЯК


Районний часопис “Бойківська Думка”,
випуск №50, 17-23 листопада 2013р.


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас