У ДП «Дрогобицький лісгосп» придбали нове обладнання для переробки деревини

18 лютого 2019р, ЗМІ про нас. Прес-служба

ДП «Дрогобицький лісгосп» активно розвиває деревообробний напрям. І йдеться не лише про короткостроковий економічний ефект, а й про довгостроковий вплив на підприємство і ринок у цілому, адже мораторій на експорт лісу-кругляка стимулює українські підприємства розвивати деревообробну галузь.

Маючи сировину і враховуючи попит ринку на продукцію переробки, підприємство придбало багатопильний верстат WALTER 250 – 350 вартістю 916 тис. грн, який буде введено в експлуатацію на Бориславському лісокомплексі.

Придбання обладнання прогнозовано збільшить обсяги виробництва і, відповідно, реалізацію продукції переробки деревини, а також дасть змогу створити додаткові робочі місця. Крім цього, сучасне обладнання дає змогу автоматизувати процес переробки деревини, розвантаживши працівників від важкої фізичної праці.

Робота в напрямі збільшення деревообробних потужностей дасть позитивний ефект, адже кожен новий етап обробки пиломатеріалів збільшує додану вартість деревини, а додатково зароблені кошти залишатимуться в українській економіці. У перспективі, завдяки збільшенню обсягів переробки деревини, експорт України поступово перестане бути суто сировинним. Тому у ДП «Дрогобицький лісгосп» вважають нарощування деревообробних обсягів перспективним напрямом роботи.

 

Відділ лісових ресурсів, машин та

 технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас