Ялинкова кампанія

5 січня 2012р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Операція «Ялинка». Близько трьох тисяч зелених красунь вилучили з продажу на Львівщині правоохоронці і екологи. Причина_відсутність документів. Нагадаємо, реалізація новорічних ялинок під час кампанії 2011-2012 років відрізняється від попередніх років впровадженням обов’язкового маркування дерев пластиковими бірками зі штрих-кодом.

Суворо і без поблажок. Цьогоріч з незаконною вирубкою зелених красунь боролися і екологи, і лісівники, і міліція, і навіть спецпідрозділ «Беркут». Патрулювали автодороги, стихійні ринки та перевіряли електропоїзди.

Проте, які ж новорічні свята без ялинки? Аби задовольнити потреби львів’ян, лісові господарства Львівщини законно заготовили більше 17 тисяч новорічних дерев. Їх вирощували на лісових плантаціях.

Ялинковий бум ще не завершився. Позаяк попереду Різдвяні свята, а більшість львів'ян, за традицією, встановлює новорічні деревця напередодні святої вечері. Та все ж таки, варто пам'ятати, альтернатива живим ялинкам і соснам є. Можна придбати новорічні дерева в глечиках, а після свят їх посадити. Ще один вихід — штучна ялинка, яка служитиме ще довше. В обох випадках природі це тільки на користь.

Автор – Інна Тафійчук, 12 КАНАЛ, 04.01.2012р.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас