В Немирівському лісництві висаджено понад 10 тисяч саджанців

5 листопада 2019р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Садімо ліс, творімо добро!

З кожним днем ми переконуємося, що люди все більше люблять ліс та цінують працю лісівників.

Минулої суботи понад п’ять десятків людей взяли участь у акції від ГО «Добро.Дій» та в Немирівському лісництві намагалися майбутнє зробити кращим, посадивши нові дерева.

Головний лісничий ДП «Рава-Руське ЛГ»  М. М. Музика провів інструктаж, розповів та показав, як правильно садити лісові культури.

Незважаючи на те, що результат праці буде оцінено у далекому майбутньому і для цього потрібно чекати 80-100 років, це не зупинило наших гостей, а навпаки — додало наснаги і завзяття, адже майже 10 тисяч саджанців вони посадили на площі 1,8 га.

«Коли хочеш зробити гарну справу, то не має значення, скільки тобі років, де ти живеш та які в тебе захоплення. Ти просто їдеш садити ліс…» — така цитата пролунала від нашої гості. Влучно було сказано, адже посадити лісові культури приїхали звідусіль, а саме: Рави-Руської, Львова, смт.
Немирова. Прибули й ті, для кого рідні землі знаходяться на сході України. Молоді деревця садили навіть малюки, що нещодавно навчилися ходити.

Ліс, посаджений руками завзятих людей, вже росте, а лісівники ДП «Рава-Руське ЛГ» дякують усім, хто любить природу і творить добро, та обіцяють старанно доглядати за молодими саджанцями.

Інформаційний Вісник "Відродження"

https://vzhovkvi.com

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас