У Львові на торгах лісопродукцією найкраще "пішли" дрова

11 січня 2011р, ЗМІ про нас. Прес-служба

У Львові відбулись повторні торги лісопродукцією заготівлі І кварталу 2011 року. На торгах реалізували 5092 кубометрів деревини, а це 13,4% від виставленого обсягу. Найбільше продали дров для опалення - 2560 кубометрів, а це - 50% від реалізованої продукції. Про це кореспондентові "Експресу" повідомив Юрій Гром'як, заступник начальника управління - головний інженер Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"На загальних торгах, які відбулися 17 грудня на Українській спеціалізованій лісовій біржі було виставлено 66 тисяч кубометрів деревини, - розповів Юрій Гром'як. - Тоді продали 44% від загального обсягу виставленої продукції. Оскільки кількість проданої деревини становила менше половини, 5 січня ми провели повторні торги, на яких виставили ще 40 тисяч кубометрів деревини".

З цієї кількості, як розповів пан Гром'як, реалізували 13,2% - 5092 кубометри деревини. "Так, на повторних торгах продали 2560 метрів кубічних дров для опалення", - зазначив Юрій Гром'як та додав, що у перших торгах взяли участь 74 підприємства зі Львова, Харкова, Тернополя, Закарпаття; у повторних торгах - 18 підприємств зі Львівщини.

Наступні торги лісопродукцією заготівлі ІІ кварталу 2011 року відбудуться на початку березня.

Юрій Гром'як додав, що найчастіше на торгах львівські підприємства купують дрова. Натомість так звана ділова деревина продається гірше. "Зокрема, частково реалізується деревина дуба, решта - деревина ялиці, ялини, бука не продається, оскільки на Львівщині немає відповідного виробництва", - каже Юрій Гром'як.

  

"Експрес", 10.01.2011р.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас