Через Сколівські Бескиди прокладуть лісову дорогу

28 березня 2012р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Лісівники Львівщини завершують підготовку техніки, і вже з середини квітня розпочнуть будівництво на території області лісових доріг. У планах на 2012-й -- збудувати 45 кілометрів. Повідомив lviv.expres.ua Юрій Гром'як, заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, головний інженер управління.

"Зараз ми будуємо дороги передовими методами, -- каже пан Гром'як. -- Так, використовуємо гусеничний екскаватор, який виконує основну роботу -- нарізку та формування полотна. А ще застосовуємо віброкаток, який робить ущільнення самого полотна. Готуємо і самоскиди, які возитимуть щебінь для твердого покриття дороги".

Цьогоріч лісові дороги будуватимуть на території Сколівського району, а зокрема, у Сколівських Бескидах, Турківського району, а також на рівнині -- на території Золочівського, Бродівського, Радехівського лісгоспів.

Юрій Гром'як додав, що у середньому вартість будівництва одного кілометра лісової дороги становить від 500 до 900 тисяч гривень.

За власний кошт лісівники області планують збудувати 13-15 кілометрів лісових доріг. Що ж до решти -- сподіваються на фінансову підтримку держави.

EXPRES.UA Львівські новини, 28.03.2012р.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас