Відкрито нову лісопильну лінію

27 жовтня 2010р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Ідеї економної розробки деревини завжди були в центрі уваги у професійній діяльності головного інженера ДП "Бродівське лісове господарство" Миколи Серватовича і колишнього головного інженера Ярослава Степана, який нині очолює будівельну дільницю підприємства. Завдяки їхнім старанням на лісозаводі найкращим чином зарекомендували себе лінії обрізних пиломатеріалів, виготовлення заготовок для європіддонів і ін.

Здається ще зовсім недавно в нашій газеті було надруковано повідомлення про запуск нового високоефективного верстата для переробки твердолистяних порід «Мотана ME 90». Його розробник німецька фірма «SERRA».

Нині у планах М.В.Серватовича якнайшвидше запустити на повну потужність нову лінію по виготовленню обрізних хвойних пиломатеріалів на базі горизонтальної лісопильної рами «Wravor» словацького виробництва.

На лінії будуть задіяні чотири деревообробних верстати. Сьогодні вже працює в експериментальному режимі рама, йде її наладка, корегування виробничого процесу. За підрахунками Миколи Володимировича, лінією можна буде збільшити випуск хвойних обрізних матеріалів від 400 до 450 м3 на місяць. Орієнтовно ця лінія дасть змогу наростити обсяг реалізації продукції на 4 мільйони гривень в рік.

Добре справляються з роботою на рамі молоді робітники Ігор Мокрицький, Ігор Гук, Юрій Боринський. А щоб пустити в дію повністю лінію, нині на підготовці для заливання фундаменту під верстати, плануванні площі під них сумлінно працює будівельна дільниця, де майстром Я.О.Степан. Варто відзначити добру роботу, яку виконують Іван Бай, Микола Король, Андрій Матвійчук, Володимир Фищук. До речі, це справа їхніх рук будівництва майданчика для завантаження вагонів прямо з автомашин, ремонт дахів, демонтаж старих котлів і інше. Дільниця постійно підтримує в належному стані будівлі, виробничі приміщення пiдприємcтвa.

Ю.Пастух, Лісівник Бродівщини №5 (415).

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас