Ліси Львівщини

20 лютого 2012р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Ліси - легені планети. Львівська область належить до найлісніших регіонів України. Вони займають більше 30-ти відсотків території області. За минулий рік на Львівщині спостерігається позитивна динаміка у розвитку лісового господарства, про це свідчить збільшення об'єму лісового масиву. Однак лісове господарство потребує дбайливої охорони, раціонального використання та вирощування нових лісів.

2011 рік для лісового господарства був особливим, адже проголошений роком лісів. За минулий рік одним із головних досягнень лісового господарства Львівщини було отримання міжнародного сертифікату, що свідчить про високу оцінку ведення лісового господарства.

Однак, окрім позитиву, існують проблеми: всихання дерев, браконьєрство та масова вирубка. Втручання людини в середовище фауни зазвичай призводить до трагічних наслідків. Оскільки ліси мають здатність зберігати водні ресурси, їх вирубка призводить до повеней та паводків

Не останнє місце у збереженні лісів займають нові насадження та якісна охорона лісу. Так, за минулий рік через недобросовісне виконання своїх обов'язків посад позбулись сім працівників лісового господарства.

Інна Тафійчук, ЛОДТРК, 17.02.2012р.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас