На Самбірщині урочисто відкрили магазин «Лісовичок»

24 липня 2013р, Новини. Прес-служба

23 липня 2013 року магазин «Лісовичок» гостинно відкрив двері для перших покупців за адресою: м. Самбір, вул. Коновальця, 15, по об’їздній дорозі на Старий Самбір.

На урочисте відкриття фірмового магазину «Лісовичок» були запрошені голови районних і місцевих рад, їх заступники, журналісти з місцевих і районних газет, працівники Самбірського лісгоспу та місцеві жителі.

Свято почалося з молебеня біля фігури Матері Божої, на якому отець Богдан з УГКЦ благословив працівників лісгоспу і підприємство в цілому та провів освячення магазину, щоб його робота продовжилась так само вдало, як і в день відкриття.

Заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Гром’як Ю.О., директор ДП "Самбірське лісове господасртво" Ярема І.І. і представники місцевих органів влади урочисто перерізали стрічку перед входом у новий магазин.

Директор ДП «Самбірське лісове господарство» Ярема І.І. у вступному слові розповів присутнім про широкий асортимент якісної лісової продукції, яку можна придбати у магазині «Лісовичок» за помірними цінами та зазначив, що торгівельні павільйони мережі магазинів «Лісовичок» створюються по всій Україні за ініціативою Державного агентства лісових ресурсів України. Для покупців представлено продукти харчування, ласощі, питні води і соки та продукти консервування, гриби, ягоди та сухофрукти. В магазині кожний бажаючий може придбати продукти бджільництва, трав’яні збори, дрова та великий вибір посадматеріалу для потреб озеленення.

Від імені Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства заступник начальника обласного управління Гром’як Ю.О. привітав колег з нагоди відкриття спеціалізованого магазину та повідомив, що найближчим часом планується відкриття ще двох магазинів «Лісовичок» на базі ДП «Рава-Руське лісове господарство» та ДП «Славське лісове господарство».

З вітальним словом виступили також представники місцевих органів влади: голова Самбірської районної державної адміністрації Білак І.І., секретар Самбірської міської ради Дацюк В.В., заступник голови Самбірської районної ради Кімак В. та заступник міського голови м. Самбора Леськів Ю.О., побажавши магазину прибутків і процвітання.

Це вже третій фірмовий магазин «Лісовичок», який урочисто відкрився цього місяця на Львівщині. Отож, дари лісів нашого краю відтепер можна придбати у мережі магазинів «Лісовичок» в Бродівському, Жовківському та Самбірському районах Львівської області.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

     

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління