Представники Львівського ОУЛМГ взяли участь у програмі "Народний контроль"

2 серпня 2013р, Новини. Прес-служба

31 липня 2013 року на 2-х годинний прямий ефір програми журналістських розслідувань «Народний контроль» на телеканалі ZIK було запрошено начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчика Андрія Богдановича та заступника начальника управління Целеня Ярослава Павловича.

Участь у програмі цього дня взяли народний депутат фракції ВО "Батьківщина" Москаль Г.Г., народний депутат фракціії ВО "Свобода" Блавацький М.В., науковий співробітник Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН України Майборода В., депутати обласної ради, представники митниці, лісового господарства, екологічні інспектори, науковці та ін.

Головними темами дискусії стали проблеми, пов'язані з наслідками вирубування лісів. Зокрема, учасниками програми піднімались питання щодо необхідності посилення охорони лісів від самовільних рубок та притягнення до відповідальності лісопорушників.

Окрема увага була приділена питанням діяльності незаконних пилорам – як споживачів деревини та основної причини незаконних рубок, а також функціонуванню системи електронного обліку деревини, як можливості виправити ситуацію незаконного вирубування лісу.

Відповіді на питання, в переважній більшості, давали можливість розуміти глядачам, що збереження лісів є спільним обов’язком для всіх громадян, а завдання органів влади зробити усе, щоб оберігати й примножувати народні багатства - ліси.

За інформацією, яка була висвітлена під час ефіру щодо незаконного вирубування лісу на території Винниківського лісництва, а також у окремих селах Турківського та Старосамбірського районах, за дорученням начальника Львівського ОУЛМГ Тирчика А.Б. проведено виїзд спеціалістів на місця, з метою перевірки наведених фактів. Про результати проведеної перевірки буде повідомлено «Народний контроль».

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління