Директорам підпорядкованих підприємств та користувачам мисливських угідь області

5 серпня 2013р, Новини. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства доводить до відома і виконання підпорядкованими підприємствами та користувачами мисливських угідь розпорядження Голови Львівської обласної державної адміністрації від 5 серпня 2013 року за № 489/0/5-13 - про зміщення на 17 серпня 2013 року відкриття полювання на пернату дичину.


УКРАЇНА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
від “5” серпня 2013 року № 489/0/5-13
м. Львів

Про зміщення на 17 серпня 2013 року відкриття
полювання на пернату дичину на території
Львівської області у зв’язку з високим
рівнем пожежної небезпеки

На виконання пункту 24 протоколу наради від 9 липня 2013 року, що відбулась під головуванням Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. у смт. Лівадія м. Ялти Автономної Республіки Крим, та з метою дотримання вимог чинного законодавства України:

1. Львівському обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Тирчик А.Б.), Державній екологічній інспекції у Львівській області (Штикало Д.І.), користувачам мисливських угідь області вжити заходів і змістити відкриття полювання на пернату дичину на 17 серпня 2013 року.

2. Львівському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Державній екологічній інспекції у Львівській області, Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області (Рудяк О.В.) організовувати та здійснювати рейдові патрулювання з виявлення та притягнення до відповідальності порушників правил полювання.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Василенко С.В.


Голова                                                В.В. ШЕМЧУК




 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління