В ДП "Самбірське лісове господарство" пройшов семінар з електронного обліку деревини

6 серпня 2013р, Новини. Прес-служба

В зв’язку із інтеграцією України в ЄС лісове господарство повністю переходить на електронний облік деревини, згідно європейських стандартів.

5 серпня 2013 року в ДП «Самбірський лісгосп» було проведено семінар з підвищення кваліфікації працівників лісгоспів, які здійснюють ЕОД та з питань удосконалення та виправлення недоліків діючої системи.

На семінар були запрошені представники 8-ми гірських лісгоспів (відповідальні за впровадження системи ЕОД на підприємстві та системні адміністратори Боринського, Дрогобицького, Самбірського, Сколівського, Славського, Ст.Самбірського, Стрийського, Турківського лісгоспів), представники по ЕОД з Львівського ОУЛМГ Гром’як Ю.О. та Кутельмах І.П., кваліфіковані спеціалісти з ДП «Укрлісконсалтинг» Кучерявий Є.І. та консультант по ЕОД Мархай С.П.

Нарада розпочалася з виступу представників Львівського ОУЛМГ, де заступник начальника Гром'як Ю.О. докладно проаналізував стан роботи лісгоспів по електронному обліку деревини, а Кутельмах І.П. підняв на розгляд всі проблемні питання, що стосуються вдосконалення системи ЕОД. Представники з лісгоспів задавали запитання і пропозиції розробникам проекту щодо покращення даної програми і усунення недоліків, які виникають в процесі роботи з електронним обліком деревини.

Дискусія була дуже гострою, бо всі системні адміністратори ділилися наболілим. Сподобалась дуже активна позиція представників Львівського ОУЛМГ, які з розумінням поставились до даних питань і обіцяли, що в тісній співпраці з ДП «Укрлісконсалтинг» вирішать наболілі проблемні питання в лісовій галузі.

Весь захід пройшов у формі запитань-відповідей, на якому представники розробники з Києва пообіцяли вирішити всі недоробки і недоліки програми, розповівши про нові проекти, які розробляються і вдосконалюються. Розібравшись з усіма наболівшими питаннями, виступив в.о. директора ДП «Самбірський лісгосп» Півторак Я.О., який подякував представникам і розробникам програми ЕОД і всім присутнім учасникам даного семінару за якісно проведений семінар і наголосив, що зараз ЕОД – це є майбутнє лісової галузі!

Прес-служба ДП «Самбірський лісгосп» 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління