Розглянуто ряд нагальних питань роботи підприємств Львівського ОУЛМГ

20 серпня 2013р, Новини. Прес-служба

19 серпня 2013 року у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулось засідання колегії, в якому взяли участь члени колегії управління та директори державних лісогосподарських підприємств.

Розпочинаючи засідання начальник управління Тирчик А.Б. представив колективу двох новопризначених директорів лісогосподарських підприємств: директора ДП «Буське лісове господарсво» Воронюка М.В. та директора ДП «Славське лісове господарство» Кокоця С.Ю.

В ході засідання колегії було розглянуто 4 основних питання. Про підсумки засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської ОДА, яке відбулось під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації В.І. Бахмацького, інформував начальник обласного управління. Тирчик А.Б. наголосив керівникам підприємств здійснювати контроль за виконанням протипожежних заходів, провести інвентаризацію пожежно-технічних засобів на предмет зношення, закупити недостаючі засоби, а також забезпечити працівників, які виконують потенційно-небезпечні роботи засобами спеціального захисту.

Головний спеціаліст відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Львівського ОУЛМГ Музика Р.П. доповідав про результати перевірки ДСЛП «Львівлісозахист» щодо дотримання вимог лісового законодавства в ДП «Турківське лісове господарство». По наслідках перевірки на підприємстві проведено розширену нараду з лісовою охороною та складено план організаційно-технічних заходів з усунення виявлених перевіркою недоліків.

Про стан охорони праці та промислової безпеки доповідав головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ Степанишин В.М. Він зазначив, що необхідно зосередити увагу на питаннях охорони праці працівників підприємств, до кінця серпня місяця поточного року всі лісозаготівельні бригади мають бути забезпечені сертифікованим спецодягом у відповідності до міжнародних стандартів.

За наступним питанням порядку денного "Про стан пожежної безпеки" присутніх ознайомив головний спеціаліст відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Музика Р.П. Він зазначив, що на даний час лісогосподарськими підприємствами проведено ряд інженерно-технічних заходів:
- влаштовано мінералізованих смуг протяжністю 350 км;
- проведено догляд за мінералізованими смугами протяжністю 2373 км;
- перекрито 365 шт. позапланових доріг;
- виставлено 222 шт. наглядної агітації;
- проведено 87 виступів в засобах масової інформації;
- прочитано 437 лекцій та бесід на протипожежну тематику.

Виявлено 218 порушників правил пожежної безпеки в лісах та притягнуто їх до адміністративної відповідальності. З метою попередження виникнення лісових пожеж системи відео-спостереження за лісовими масивами діють в ДП «Жовківське лісове гопсодарство» та ДП «Радехівське лісомисливське господарство», найближчим часом систему відео-спостереження буде встановлено  в ДП «Буське лісове господарство».

У різному на колегії управління обговорювали питання стану справ по будівництву лісових доріг, функціонуванню електронного обліку деревини та виробництву дров колотих.

На завершенні засідання начальник управління Тирчик А.Б. наголосив керівникам підприємств тримати на особистому контролі питання стану лісових культур та доглядів за ними, а також доручив активізувати роботу рейдових бригад по охороні лісу.

З обговорених питань колегією управління були прийняті проекти постанов та надані відповідні доручення керівникам лісогосподарських підприємств.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління