Аукціонні торги деревиною

4 вересня 2013р, Новини. Прес-служба

2 вересня поточного року відбулись аукціонні торги деревиною лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі 4 кварталу 2013 р. Торги проводила Товарна Біржа «Львівська Універсальна».

На торги було виставлено 781 лот загальним обсягом 78 тис. м3 деревини, в т. ч.:

  • пиловника дуба 3000 м3;
  • пиловника бука 5556 м3;
  • пиловника ялини – 16400 м3;
  • фанерної сировини дуба – 51 м3,
  • фанерної сировини бука – 72 м3,
  • дров паливних – 27500 м3.

Як видно з цифр, для забезпечення вітчизняних деревообробних підприємств було виставлено достатню кількість лісопродукції різного асортименту.

У торгах взяло участь 114 фірм, що займаються переробкою деревини. Однак активність Покупців була низькою. Як завжди, майже повністю було викуплено пиловник дубовий та технологічну сировину хвойних та твердолистяних порід для переробки. Дуже малим попитом на ринку України користується пиловник буковий (викуплено біля 5 % від виставленого обсягу).

Також слід константувати факт спаду активності переробників хвойних лісоматеріалів. Свідченням цього є те, що пиловника соснового продалось 54 % від виставленого об’єму, пиловника ялинового – 65 %.

Основним завданням лісогосподарських підприємств обласного управління є першочергове забезпечення сировиною вітчизняних переробних підприємств.

Гром’як Ю.О., заступник начальника Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління