Результати біржових торгів

3 грудня 2013р, Новини. Прес-служба

27 листопада поточного року відбулись загальні біржові торги лісопродукцією заготівлі 1-го кварталу 2014 року. Торги проводила Товарна біржа «Львівська Універсальна».

Для забезпечення сировиною вітчизняного виробника – представників малого та середнього бізнесу, лісогосподарськими підприємствами було виставлено для реалізації 77,8 тис. м3 сировини. В торгах приймало участь 152 учасники. Така кількість учасників була вперше за останні три роки. Це свідчить про пожвавлення внутрішнього ринку та зростання попиту на продукцію переробки.

Найбільшим попитом традиційно користується деревина дуба, пиловника якого було виставлено для реалізації понад 4000 м3 і який був повністю реалізований. Окрім цього, високим попитом пиловник ялини (відсоток реалізації – 84,8%), пиловник липи (96,9%), технологічна сировина хвойна та дубова для переробки (відповідно 84,5 та 99,3% реалізації).

В загальному за результатами біржових торгів було реалізовано 62,2 тис. м3 лісопродукції, або 80% від виставленого обсягу.

29 листопада на товарній біржі «Київська агропромислова» відбулись спеціалізовані біржові торги для великих переробних підприємств України. На торги було виставлено 49,1 тис. м3 сировини, з яких було реалізовано 36,8 тис. м3, або 74,8%. На торгах приймало участь 19 великих деревообробних підприємств, серед яких ТОВ «Кроно – Україна» (Львівська обл.), ТОВ «Фірма Язьм» (Львівська обл.), ТОВ «Кроноспан УА» (Волинська обл,), ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат» (Закарпатська обл.) та інші.

Втішно те, що основну кількість лісопродукції було придбано підприємствами Львівської області. Це дає змогу для лісогосподарських підприємств області у максимально короткі терміни забезпечити поставу сировини з найменшими витратами.

Гром'як Ю.О., заступник начальника

Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління