На базі ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр" створюється шкільне лісництво

18 грудня 2013р, Новини. Прес-служба

Державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» створено відносно недавно – у 2007 році. Однак його діяльністю та проблемами, що виникають в процесі функціонування викликають високий інтерес у громадськості. Тому тут на базі підприємства та середньої загальноосвітньої школи №41 (смт. Брюховичі) було вирішено створити шкільне лісництво. Процес організації створення шкільного лісництва співпало з проведенням Європейського тижня лісу (09-13 грудня 2013 року), що проголошений Європейською Економічною Комісією ООН та ФАО.

Виховання учнівської молоді, формування в неї бережливого ставлення до довкілля, розширення і поглиблення знань із ботаніки, зоології, загальної біології, розвиток навичок учнів із лісівництва, екології, оволодіння теорією і практикою ведення лісового господарства – висока та благородна мета. Виконання цих завдань потребує клопіткої та відповідальної роботи серед педагогів школи та працівників підприємства. Шкільне лісництво створюється щоб значно пожвавлювати весь навчально-виховний процес, робити життя більш цікавим, цілеспрямованим, інтелектуальним та змістовним. А головне в школярів виховати духовне багатство, яке допоможе їм стати справжніми людьми, справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Впродовж цього тижня робилися перші етапи створення шкільного лісництва. Керівництвом підприємства визначено ділянки на яких буде проводитися робота молодих лісівників. Підібрано ділянки, які є найбільш характерні за лісівничо-типологічними та таксаційними ознаками для даної місцевості. Визначено вісім таких ділянок Брюховицького лісництва кв. 36, 37, 46, 57, 73, 74, 97, 98.

У школі лісничий Брюховицького лісництва Гурський Т.Т. провів роз’яснювальну роботу серед учнів сьомого класу, де було обговорено основні засади та напрямки діяльності шкільного лісництва. В процесі цієї роботи оформляється відповідна організаційно-методична документація. 

ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр"

http://llsnc.com.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління