Лісозаготівельники області рапортують про виконання річних зобов’язань

30 грудня 2013р, Новини. Прес-служба

У 2013 році підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства планували заготовити від всіх видів рубок 915 тис. куб. м деревини. Станом на 28 грудня заготовлено 925 тис. куб. м, що вже на 10 тис. куб. м деревини більше річного плану.

На рубках головного користування заготовлено 525 тис. куб. м деревини. Забезпечено виконання плану заготівлі пиловників, фансировини та балансів.

Свої річні зобов’язання першим виконав колектив державного підприємства «Славське лісове господарство», ще на початку грудня, який на даний час вже заготовив більше 100 тис куб м деревини. При цьому, одному з найкращих підприємств області, збільшення об’ємів заготівель не самоціль. Це підприємство вирішує глобальну проблему по освоєнню всихаючих насаджень смереки.

Щоб забезпечити такий об’єм робіт в тяжких умовах гірської місцевості необхідно було мобілізувати не тільки людські ресурси, але і найдосконалішу лісозаготівельну техніку та побудувати необхідну кількість лісових доріг.

Сформовано сортиментну структуру лісосічного фонду на 2014 рік. На рубках головного користування планується заготовити 584,8 тис. куб м. деревини та 319 тис куб м деревини на рубках формування та поліпшення якісного складу лісів.

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ

Фот. 1. Трелювальний трактор HSM-805 S на трелюванні лісу в ДП "Славське лісове господарство"
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління