Лісівники Львівщини підвели перші підсумки за рік, що минає та окреслили основні плани на рік наступний

30 грудня 2013р, Новини. Прес-служба

27 грудня 2013 року під головуванням начальника управління Тирчика А.Б. відбулось засідання колегії за участі членів колегії та директорів державних лісогосподарських підприємств.

По першому питанні порядку денного заступник начальника Гром’як Ю.О. поінформував присутніх про підсумки будівництва лісових автомобільних доріг підприємствами управління у 2013 році та план будівництва на 2014 рік. Він зазначив, що в цілому підприємства області справились з виконанням план-графіків будівництва лісових доріг у 2013 році. Станом на 27.12.2013р. збудовано та відновлено ремонтами 81,8км земляного полотна лісових автомобільних доріг, що становить 100,4% від запланованого та 60,0км облаштовано дорожнім одягом – 100% до планових завдань. Доповідач наголосив директорам підвідомчих підприємств забезпечити виконання геодезичної зйомки лісових автомобільних доріг, побудованих в період з 2007 по 2013 років з фото фіксацією контрольних точок, інженерних споруд збудованих доріг, а також трас лісових автомобільних доріг, будівництво яких заплановане у 2014 році.

На колегії було розглянуто та обговорено ряд інших питань: діяльність обласного управління та підвідомчих підприємств щодо роботи з громадськістю і засобами масової інформації, план роботи колегії Львівського ОУЛМГ на 2014 рік.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства та підвідомчі підприємства в своїй діяльності приділяють особливу увагу співпраці з громадськими організаціями, громадянами, засобами масової інформації. Протягом року працівниками обласного управління та лісогосподарських підприємств у засобах масової інформації (друкована преса, телебачення, радіо, мережа Інтернет) проведено 1198 виступів, організовано 400 заходів за участі громадськості та шкільної молоді, проведено понад 130 заходів в акціях благоустрою - «За чисте довкілля», «Місячник озеленення, прибирання та благоустрою», «День довкілля», 18 природоохоронних акцій - «Майбутнє лісу у твоїх руках», «Акція до дня біорізноманіття», «Захистимо ліс від пожеж», «День зустрічі птахів», 34 дитячо-юнацьких конкурси - конкурс на краще шкільне лісництво, кращий твір та дитячий малюнок за темою «Людина та ліс», конкурс на кращу новорічну композицію «Букет замість ялинки». Участь у всіх заходах взяли понад 5тис.чол.

Для підвищення рівня еколого-лісівничого виховання населення, роз’яснення та популяризації лісогосподарської діяльності на базі підприємств Львівського ОУЛМГ діє 4 лісівничих еколого-просвітницьких центри, 5 рекреаційних зон, 15 екологічних стежок та 19 еколого-пізнавальних маршрутів. На базі цих об’єктів проводяться уроки природи для школярів та інші просвітницькі заходи.

На завершення засідання виступили перший заступник начальника управління Дейнека А.М., заступник начальника управління Целень Я.П. та начальники всіх відділів обласного управління, які по своїх напрямках діяльності підвели перші підсумки за рік, що минає та окреслили основні плани на рік наступний. Зокрема, було наголошено на питаннях ведення лісового та мисливського господарства, функціонування електронного обліку деревини, роботи дровоколів, детальної інвентаризації незавершених будівельних об’єктів, створенні протипожежних розривів та мінералізованих смуг у зимовий період.


Начальник управління Тирчик А.Б. довів до відома присутніх питання, які розглядались на колегії Держлісагентства України. Він акцентував увагу директорів лісогосподарських підприємств тримати на контролі питання проведення ялинкової компанії та роботи рейдів, а також необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.

За підсумками роботи колегії з розглянутих питань прийнято проекти постанов та ухвалено орієнтовний план проведення засідання колегії на 2014 рік.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління