В Новий рік – з новою технікою!

10 січня 2014р, Новини. Прес-служба

У час, коли весь світ святкує величне Свято – Різдво Христове, у лісівників Львівщини також відбулась не пересічна подія.

Сьогодні, 10 січня 2014 року у конференц-залі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало вручив ключі на лісозаготівельну техніку – колісні трактори МТЗ – 82.2 державним лісогосподарським підприємствам «Бібрське лісове господарство», «Буське лісове господарство», «Дрогобицьке лісове господарство» та ДП «Мисливське господарство «Стир».

«Наша спільна робота – впровадження новітніх технологій у всьому комплексі лісогосподарських та лісозаготівельних робіт, залучення інвесторів у лісову галузь, збільшення площі лісів області за рахунок земель, непридатних до використання в сільському господарстві. Сьогодні, вручено ключі та документи для введення в експлуатацію нової лісозаготівельної техніки, що має стати передумовою досягнення високих результатів роботи на благо розвитку лісового господарства Львівщини», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Сало.

На врученні були також присутні директор департаменту інформаційних технологій та господарського обслуговування Львівської ОДА Зражевський В.І., керівники структурних підрозділів та спеціалісти обласного управління, директори та головні інженери лісогосподарських підприємств, настоятель храму Положення Пояса Пресвятої Богородиці о. Іван та представники засобів масової інформації.  

Головний інженер обласного управління Гром’як Ю.О. повідомив, що вперше за останні чотири роки лісівники отримують лісогосподарську техніку, придбану за кошти державного бюджету. У вересні-листопаді 2013 року Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства за кошти Держбюджету було проведено тендер на закупівлю тракторів. 

Начальник Львівського ОУЛМГ Андрій Тирчик від імені лісівників Львівщини подякував очільнику Львівської облдержадміністрації Олегу Сало за підтримку в питаннях роботи лісової галузі, наголосивши, що завдяки сприянню органів державної влади, зокрема голови Держлісагентства України Віктора Сівця, 4 підприємства управління отримали необхідну техніку і відповідно можливості для вдосконалення роботи в напрямках збереження і раціонального використання лісосировинних ресурсів області.

Настоятель храму Положення Пояса Пресвятої Богородиці о. Іван окропив механізми свяченою водою та благословив лісівників на довгу та успішну працю. Після проведення освячення механізмів усім присутнім було продемонстровано роботу нової техніки.

На завершення робочого візиту голова Львівської ОДА Олег Сало ознайомився з роботою лісівничого еколого-просвітницького центру, який створено з метою проведення просвітницької роботи серед учнівської молоді та широкого загалу людей, розширення знань громадськості про ліси та їх вагому роль у природі та житті людини.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ



 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління