Представники Львівського ОУЛМГ взяли участь у робочій нараді щодо реалізації національного проекту «Олімпійська надія 2022»

17 січня 2014р, Новини. Прес-служба

За дорученням Львівської обласної державної адміністрації працівники Львівського ОУЛМГ, а саме: заступник начальника управління Целень Я.П., директор ДП «Сколівське лісове господарство» Бойко О.З., директор НПП «Сколівські Бескиди» Бандерич В.Я. прийняли участь у робочій нараді, яка відбулась в Держінвестпроекті (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 11) по питанню проведення наради щодо реалізації національного проекту «Олімпійська надія 2022».

На нараді, яку проводив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Каськів В.В. були присутні: Бансер А.В. – керівник проекту та інші працівники проекту, а також представники Закарпатської області, в складі представників Закарпатської ОДА, голів районних адміністрацій та директорів державних лісогосподарських підприємств Воловецького та Міжгірського районів. Львівську область представляли Лаврин В.С. (Львівська ОДА) та Тхір Р.І. (Головне управління Держземагентства у Львівській області).

Бансер А.В. зробив коротку презентацію національного проекту «Олімпійська надія 2022» та поставив першочергові завдання щодо його реалізації. По результатах наради було досягнуто домовленості щодо проведення робочої зустрічі в найкоротший час на Львівщині для визначення та деталізації місця розташування об’єктів олімпіади в держлісфонді ДП «Сколівське лісове господарство» та національного природного парку «Сколівські Бескиди». А також було піднято питання щодо найшвидшого вирішення питання передачі Сколівського військового лісгоспу до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України, так як частина об’єктів олімпіади планується знаходитись на цій території.

На окремій робочій зустрічі у В.В. Каськіва з львівською делегацією було досягнуто домовленість щодо виділення 100тис.грн. Львівській області для виготовлення робочого проекту.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління