В ДП «Бродівське лісове господарство» пройшла нарада – семінар по вдосконаленню роботи торгівельних павільйонів «Лісовичок»

20 січня 2014р, Новини. Прес-служба

17 січня 2014 року в ДП «Бродівське лісове господарство» відбулася нарада – семінар з метою вивчення і врахування попиту і вимог ринку для більш обґрунтованої орієнтації підприємств на реалізацію конкурентоспроможних видів продукції торгівельною мережею «Лісовичок».

У нараді прийняли участь головний економіст Львівського ОУЛМГ Кисіль Б.В. та головні економісти та працівники павільйонів «Лісовичок» із підприємств управління, де функціонують дані торгівельні заклади.

В.о директора ДП «Бродівське ЛГ» Потьомкін О.М. та головний бухгалтер Супрун П.Ф. розповіли присутнім про роботу торгівельного павільйону «Лісовичок» та основні його показники. Зокрема, обсяг реалізації продукції за неповних шість місяців роботи склав більше, ніж півмільйона гривень, або близько ста тисяч гривень щомісячно, що відчутно впливає на збільшення дохідної частини підприємства.

В ході наради – семінару присутні обмінялися досвідом роботи павільйонів, шляхів нарощування обсягів реалізації та намітили основні напрямки їх діяльності у 2014 році.

Кисіль Б.В., начальник відділу економіки та

фінансів – головний економіст Львівського ОУЛМГ


Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління