Вітання колективу НПП “Сколівські Бескиди” з нагоди 15-річчя від дня створення!

17 лютого 2014р, Новини. Прес-служба

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого ювілею.

За цей період колективом національного природного парку "Сколівські Бескиди" у співпраці з державними і громадськими природоохоронними організаціями зроблено значний внесок у розвиток природно-заповідної справи в Карпатах.

Наша установа на сьогоднішній день по праву є гордістю Львівщини, та і України. На території парку зберігаються унікальні природні комплекси та об'єкти Сколівських Бескид, своєрідний ландшафт та геологічні об'єкти, історичні місця та пам'ятки сакрального мистецтва. Щодня перед нами постають дедалі важливіші та складніші завдання, які потрібно вирішувати. Ми доклали чимало зусиль для збереження цього багатства, популяризації знань про природу, збільшення рекреаційної привабливості території парку. Ціную ваш професіоналізм та віддану сумлінну працю, покликану зберегти й примножити для прийдешніх поколінь багатство і розмаїття мальовничої природи нашої регіону.

Вітаю всіх щиро з цим прекрасним святом, бажаю нових здобутків в охороні, збереженні та примноженні природних та культурних надбань регіону. Зичу всім міцного здоров'я, щастя, добра, благополуччя в родинах. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду.

Василь Бандерич,
директор НПП "Сколівські Бескиди"

http://skole.org.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління