На Львівщині проведені аукціонні торги деревиною

4 березня 2014р, Новини. Прес-служба

3 березня 2014 р. на Товарній біржі «Львівська Універсальна» були проведені аукціонні торги деревиною лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі 2 кварталу поточного року. Особливістю торгів було те, що вони проводились в новій ціні на лісопродукцію. Лісогосподарські підприємства змушені були підняти ціни, що склались на аналогічних торгах першого кварталу, у зв’язку з підвищенням попневої плати з 01.01.2014 р. Наші партнери з розумінням віднеслись до зміни ціни.

Торги відбулись спокійно у звичному режимі. На торги було виставлено 66,3 тис. м3 лісопродукції. Реалізовано – 40,2 тис. м3, або 60,6% від виставленої кількості. Найбільшим попитом користується пиловник ялиновий та дубовий, реалізація яких становило понад 90 %. Високим попитом на ринку користується пиловник ялицевий ( 61,5% продаж), технологічна сировина хвойна на переробку (95,5%), фанерна сировина дубова (100 % реалізації). Низьким попитом на внутрішньому ринку користується традиційно пиловник буковий ( 52,8% продаж), пиловник модриновий та сосновий (відповідно 37,4 % та 38,4%).

На торгах наші партнери просили вирішити питання щодо проведення повторних щомісячних аукціонних торгів, що дозволить покупцям постійно купувати лісопродукцію в необхідній кількості на коротший період (на місяць, а не на квартал).

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління