Лісокультурна компанія 2014 року в ДП "Буський лісгосп"

20 березня 2014р, Новини. Прес-служба

Весна – час, коли все оживає та відновлюється. Саме в цю пору розпочинається Всеукраїнська акція "Майбутнє лісу в твоїх руках”, а отже велика відповідальність лягає на плечі кожного лісівника, який зобов’язаний залишити після себе зелені насадження шляхом створення лісових культур та сприяння природному поновленню. Також велику увагу слід приділяти закладці розсадників, з яких ми отримаємо посадковий матеріал для створення зелених насаджень на наступний рік. Так от і лісівники бущини вже розпочали лісокультурну компанію.

На 2014 рік в ДП ”Буський лісгосп” припало створити 100 га лісових культур та сприяти 103 гектарам природного поновлення. Також плануємо створити 9 га плантацій новорічних ялинок.

За 2013-2014 р. в розсадниках лісгоспу вирощено 685 тис.шт. стандартних сіянців сосни звичайної та 281 тис.шт. стандартних сіянців дуба звичайного.

Заготовлено насіння листяних та хвойних порід в кількості 4357 кг., а саме:

- сосни звичайної – 56 кг;

- дуба звичайного – 4100 кг;

- інші – 201 кг.

Цього року також стартувала програма по здійсненню озеленення соціальних об’єктів, розташованих на території сільських рад. ДП ”Буський лісгосп” набрав під озеленення 14 об'єктів, серед яких школи, дитячі садки, церкви, парки, будинки культури. Для озеленення лісгосп використовує власний декоративний посадковий матеріал, який виростив на своїх розсадниках і шкілках.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатись до акції "Майбутнє лісу в твоїх руках” та програми по озелененню соціальних об’єктів.

ДП "Буське лісове господарство"

http://busklg.ucoz.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління