На Львівщині стартувала АКЦІЯ «Майбутнє лісу у твоїх руках-2014»!

21 березня 2014р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 21 березня 2014 року у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулась розширена нарада за участі працівників апарату управління, заступника директора Інституту лісового та садово-паркового господарства Національного лісотехнічного університету України Хомюк П.Г, завідувача організаційно-масового відділу Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівського обласного центру екологічно-натуралістичної творчості учнівської молоді» Матющенко Г.В. та головних лісничих лісогосподарських підприємств області.

Головною темою наради стало проведення лісокультурної компанії 2014 року. Поряд з початком лісокультурних робіт вже протягом 9 років поспіль лісівники Львівщини проводять акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Ця акція, за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України стала гарною традицією весняного спілкування лісівників з громадськістю.

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Львівщині проводиться з 21 березня (Всесвітній день лісівництва) по 19 квітня (День Довкілля).

На 2014 рік всіма лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ розроблено плани заходів, що будуть проведені в рамках акції. Зокрема передбачено провести лісовідновлення на площі близько 1000 га, на малопродуктивних та еродованих землях посадити близько 5 га нових лісів. Заплановано також проведення заходів з посадки лісу та озеленення  парків, скверів, алей приурочити до останніх подій - відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка та пам’яті героям Майдану.

Щороку участь у заходах Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках приймають все більше людей. Люди отримують додаткову можливість ознайомитися з особливостями ведення лісового господарства та особисто долучитися до приємного процесу садіння дерев. Маємо надію що не стане винятком і цей рік. Лісівники Львівщини запрошують Вас долучитись до заходів і посадити своє дерево!

На нараді було розглянуто та обговорено також ряд інших поточних питань: підготовка до наглядового аудиту з лісової сертифікації та пожежонебезпечного періоду 2014 року.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


План проведення заходів підприємствами Львівського ОУЛМГ у рамках акції "Майбутнє лісу у твоїх руках"


Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління