ПІД ЧАС ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВА УКРАЇНИ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ - ЧЕРНЯКОВА ВАЛЕРІЯ ВІКТОРОВИЧА

28 березня 2014р, Новини. Прес-служба

27 березня Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка представив на колегії Дежлісагентства України нового голову – Чернякова Валерія Вікторовича. Міністр Ігор Швайка зазначив, що в такий складний час економічної та бюджетної кризи, на новому голові Держлісагентства та всьому багатотисячному колективі лісівників лежить велика відповідальність перед країною, адже лісова галузі – є однією з найресурсніших в Україні.

Вперше виступаючи перед лісівниками, Валерій Черняков зазначив, що особисто відвідає кожну область України для того, щоб виробити найефективнішу систему управління лісовим господарством та привернути увагу громадськості до професії лісівника.

«Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб виховувати у громадян повагу до професії лісівника, ліквідувати негативні стереотипи, щодо нашої діяльності, які склалися в свідомості суспільства» - наголосив голова Держлісагентства Валерій Черняков.

Нагадаємо:

днями Кабінет Міністрів України видав розпорядження “Про призначення Чернякова В. В. Головою Державного агентства лісових ресурсів України” № 248-р — редакція від 25.03.2014

Прес-служба Дежлісагентства України

http://dklg.kmu.gov.ua 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління