В ДП "Жовківське лісове господарство" відбувся черговий захід в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

1 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

В четвер 26.03.2014 року в рамках Акції “Майбутнє лісу в твоїх руках ” відбувся черговий захід, а саме посадка лісових культур у Бутинському лісництві в кв.80 вид. 15 пл. 1,2 га посвячена Дню Пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за кращу долю нашої держави та її майбутнє. В рамках цієї Акції проведено створення лісових культур дуба звичайного складом 6Дзв 4Сзв розміщенням 2,5*0,5 м та висаджено близько 9,6 тис. сіянців головних лісоутворюючих порід.

В Акції прийняли участь близько 40 чоловік із Жовківської райдержадміністрації, Жовківської районної ради та держлісгоспу. Серед них в.о.голови райдержадміністрації Т.Перейма, голова райради Т.Швай. Відеорепортаж з ними з Акції Ви можете переглянути на електроній адресі vzhovkvi.com. Жовківської районної газети “ Відродження ”.

Кошти вартості посадки на цій лісовій ділянці будуть перераховані підприємством на рахунок загиблого на Майдані Героя Небесної Сотні Анатолія Жаловаги з м. Дубляни Жовківського району, якому на час загибелі сповнилось 33 роки.

ДП "Жовківське лісове господарство"

http://zhovkvalg.at.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління