Відбулось засідання колегії Львівського ОУЛМГ

1 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

31 березня 2014 року у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулось засідання колегії. Провів засідання колегії перший заступник начальника управління - головний лісничий Дейнека А.М., за участі членів колегії та директорів державних лісогосподарських підприємств. Згідно з планом роботи розглянуті наступні питання: готовність державних лісогосподарських підприємств до пожежонебезпечного періоду, стан охорони праці на підприємствах управління, результати роботи підрозділу внутрішнього аудиту Львівського ОУЛМГ та підвідомчих підприємств за 2013 рік.

По першому питанні порядку денного «Про готовність державних лісогосподарських підприємств до пожежонебезпечного періоду» колегію інформував начальник відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Богач В.Б. Він відмітив, що для своєчасної підготовки до пожежонебезпечного періоду 2014 року по управлінні виданий наказ від 26.02.2014р. № 20 «Про стан охорони лісів від пожеж та своєчасну підготовку лісогосподарських підприємств до пожежонебезпечного періоду 2014 року», розроблені заходи по підготовці до пожежонебезпечного періоду та проведення масово-роз’яснювальної роботи по охороні лісів від пожеж та інших лісопорушень по Львівському ОУЛМГ на 2014 рік.

На даний час підприємствами управління влаштовано нових мінералізованих смуг протяжністю 84км, проведено догляд за мінералізованими смугами протяжністю 176 км. Перекрито 207 шт. позапланових доріг, виставлено 88 шт. наглядної агітації, проведено 32 виступи в засобах масової відповідальності, прочитано 189 лекцій та бесід на протипожежну тематику. Також тривають роботи по очистці придорожніх лісових смуг від сухостійної, вітровальної та неліквідної деревини та побутового сміття. На даний час проведені роботи з очистки придорожніх смуг протяжністю 36 км.

Як зазначив доповідач, найгострішою проблемою в охороні лісу від пожеж є неконтрольоване випалювання трав’янистої рослинності на полях та луках, а також необережне поводження громадян з вогнем у лісі.

«Про стан охорони праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ» доповідав головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Степанишин В.М. У своєму виступі він повідомив, що з метою - привернути увагу лісівників Львівщини до вирішення питань безпеки праці та забезпечення необхідних передумов для реалізації конституційних прав громадян, на ввірених підприємствах з 01 квітня по 30 квітня 2014 року проходитиме Місячник охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. У зв’язку з зазначеним, підприємствам управління доручено визначити і впровадити додаткові заходи щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві.

«Про результати роботи підрозділу внутрішнього аудиту Львівського ОУЛМГ та підвідомчих підприємств за 2013 рік» колегію проінформувала головний спеціаліст відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Лаба Г.В. Доповідач зазначила, що у 2013 році Львівським ОУЛМГ перевиконано план проведення внутрішніх аудитів за рахунок позапланових аудитів. Так, обласним управлінням у 2013 році було заплановано та проведено 3 аудити, за результатами аудиторських досліджень було надано рекомендації для вирішення проблемних питань та удосконалення діяльності. Для покращення діяльності з внутрішнього аудиту у системі Держлісагентства України розроблені заходи. На даний час складено План проведення внутрішніх аудитів на І півріччя 2014 року на підприємствах Львівського ОУЛМГ.

По завершенні засідання колегії директорам державних лісогосподарських підприємств по всім питанням було дано відповідні протокольні доручення.


Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління