Озеленення та благоустрій пришкільної території Великогрибовицької школи Жовківського району

7 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

Озеленення пришкільної території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість, а також мають значний вплив на здоров’я школярів та мешканців мікрорайону.

Заходи, що були спрямовані на озеленення та благоустрою пришкільної території приведуть до покращення навколишнього природного середовища та формування екологічного світогляду громади, шанобливого ставлення до природи, а також залучать учнів до практичної діяльності з розв’язання проблем навколишнього середовища місцевого значення.

3 квітня 2014 року з ініціативи громади с. Великих Грибович та колективу ДП «Львівський ЛСНЦ» провели заходи щодо озеленення пришкільної території Великогрибовицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Жовківського району. До проведення цих робіт із задоволенням відгукнулися директор школи та голова сільської ради с. Великих Грибович Ігор Питель.

Перед початком проведення робіт головний лісничий ДП «Львівського ЛСНЦ» В.П. Галушка розповів усім про те, що в цей період якраз проводиться всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках», а також місячник з озеленення. Ознайомив з основними напрямками та цілями, які повинні бути досягнуті в результаті проведення цих акцій. Особливу увагу по благоустрою надали території поряд з пам’ятником Т.Г. Шевченка, адже нещодавно ми усі відзначали його ювілей 200-річчя з дня народження.

Разом з учнями 11 класу цієї школи та всіма організаторами було висаджено декоративний садивний матеріал, який був наданий державним підприємством «Львівським ЛСНЦ». На території школи посадили туї західні (форми: колоновидна, пірамідальна та золотозакінчена), гібіски сирійські, ялини колючі (форма голуба), гіркокаштани червоні, сосни чорні.

Озеленення та благоустрій території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням. Результатом реалізації цих робіт стане покращення стану атмосферного повітря, здоров’я та самопочуття громадян. Забезпечить сприятливих та безпечних умов для проведення спортивних занять та ігор учнів; створено своєрідний міні-парк для відпочинку школярів. Ці заходи покликані виховувати у дітей почуття прекрасного, любові до природи і рідного краю, усвідомлення необхідності екологічного вибору, орієнтованого на загальнолюдські цінності, а також навички ефективного спілкування та участі в житті громади. 

ДП "Львівський лісовий

селекційно-насіннєвий центр"

http://llsnc.com.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління