Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках триває“!

8 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

В рамках акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" в Орівському лісництві у кварталі 15, за ініціативи директора Дрогобицького коледжу нафти й газу п. Бабяка М.М., були створені лісові культури модрини японської на площі 2,2 га. Студенти третього курсу висадили більше двох тисяч садженців на горі Бренів неподалік братської могили Січових стрільців та воїнів УПА. Серед студентів були учасники подій на Майдані в м. Києві, під час розстрілу мирних демонстрантів.

Тому після спільної молитви на могилі одноголосно було прийнято рішення молодий ліс назвати в честь "Небесної сотні" з встановленням відповідного інформаційного щита. Молоді саджанці в перший рік потребують догляду, тому студенти зобовязались на протязі літнього періоду провести рихлення та обжинку новостворених лісових культур

В Любинцівському лісництві за участі лісової охорони та студентів Прикарпатського лісового коледжу м. Болехів біля села Н.Стинава було створено лісові культури на площі 2,1 га. Всього було висаджено 10,5 тис. штук садженців ялиці білої, бука лісового та дуба звичайного. В акції прийняло участь 20 студентів 2-го курсу, викладач ботаніки, лісничий та майстер лісу.

ДП "Сколівське лісове господарство"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління