Новий очільник Держлісагентства України Валерій Черняков готовий виступити учасником двосторонньої комунікації, ініційованої Мінагрополітики України та іноземними державами

16 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

15 квітня голова Державного агентства лісових ресурсів України долучився до дипломатичного форуму, ініційованого Мінагрополітики України, за участю представників окремих держав та міжнародних організацій, який відбувся в представницькому корпусі Дипломатичної академії України.

Учасниками зустрічі виступили Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка та запрошені гості: Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів Америки пан Джеррі Р. Паятт, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччини пан Крістоф Вайль, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Саудівської Аравії пан Джудія Алхазал, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції пан Ален Ремі, Представник Світового банку Тамара Сулухіа.

Головною метою зустрічі та темою розмови стало питання налагодження та здійснення прямого та взаємовигідного діалогу між українським агробізнесом та представництвами іноземних держав, які працюють в Україні.

Ігор Швайка, Міністр аграрної політики та продовольства України, з цього приводу вніс пропозицію «побудувати таку систему взаємин, в якій би кожна країна чітко розуміла, що українська сторона є прогнозованим партнером, із якою можна будувати взаємовигідні стосунки».

Міністр покладає великі надії на підтримку і залучення до активного діалогу оновленого складу керівників центральних органів виконавчої влади, яких офіційно представив на форумі міжнародній спільноті. В тому числі, керівник аграрної галузі представив на зустрічі Голову Держлісагентства України – Валерія Чернякова, і висловив свої сподівання, що центральні органи виконавчої влади будуть розширювати двосторонні відносини на основі принципів відкритості і економічної доцільності.

Валерій Черняков – очільник Держлісагентства України теж заявляє про свою готовність до підтримки плідного діалогу з іноземними державами щодо розвитку лісової галузі.

Довідка

Державне агентство лісових ресурсів України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра аграрної політики та продовольства України, входить до системи центральних органів виконавчої влади і забезпечує реалізацію державної політики у сфері лісового та мисливського господарства. А також вживає заходи охорони, захисту, раціонального використання й відтворення ресурсів лісу, мисливської фауни, підвищення ефективності лісового та мисливського господарства.

Прес-служба Держліагентства України

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління