Лісівники Львівщини підбили підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств за І квартал 2014 року

29 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

28 квітня у конференц-залі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства під керівництвом першого заступника начальника управління Анатолія Дейнеки відбулось засідання колегії, за участі членів колегії, директорів державних лісогосподарських підприємств.

Про підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств Львівського ОУЛМГ за І квартал 2014 року доповідав Кисіль Б.В. – начальник відділу економіки та фінансів Львівського ОУЛМГ. Він відзначив, що за 1 квартал 2014 року підприємства управління забезпечили виконання запланованих лісівничих, лісозахисних, лісоохоронних та лісовідновних заходів. Загальні обсяги відтворення лісів Львівського ОУЛМГ за відповідний період склали 770 га. Крім того, на деградованих і малопродуктивних землях створено 6 га нових лісів. Заходи з поліпшення якісного складу лісів проведені на площі 2,5 тис.га і заготовлено 74,8 тис.кбм. ліквідної деревини.

З метою запобігання виникненню лісових пожеж з початку року в лісах підприємствами влаштовано 180 км мінералізованих смуг, проведено догляд за ними в обсязі 597 км.

Продуктивність праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ зросла у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 8,5 тис.грн, або на 31,1% та склала 35,7 тис.грн. на одного працюючого. Рівень середньомісячної заробітної плати по підприємствах управління досяг 3341,5 гривень, або 116,9% до рівня 1 кварталу минулого року.

За 1 квартал 2014 року всіма підприємствами сплачено до зведеного бюджету 11,8 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів, а також 11,2 млн. грн. відрахувань Єдиного соціального внеску.

Про ефективність використання лісосировинних ресурсів підприємствами Львівського ОУЛМГ членів засідання колегії інформував Гром’як Ю.О. - заступник начальника управління. Він зазначив, що в цілому сортиментна структура по обласному управлінню виконується, в той же час доповідач звернув увагу окремих керівників провести детальний аналіз стану ефективності використання лісосировинних ресурсів на підприємствах та визначити шляхи її поліпшення.

У питаннях різного розглянуто стан впровадження єдиної системи електронного обліку деревини на підприємствах Львівського ОУЛМГ, а також питання можливостей придбання підприємствами управління обладнання для лісокультурного та лісогосподарського виробництва на базі потужностей ДП «Український лісогосподарський центр консалтингу та логістики».

Особливу увагу було приділено розгляду питання безпеки праці. На підприємствах управління з 01 квітня по 30 квітня 2014 року проходить Місячник охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці (28 квітня). У зв’язку з цим, директорам лісогосподарських підприємств було наголошено взяти на контроль питання щодо створення працівникам безпечних і здорових умов праці, визначивши і впровадивши додаткові заходи щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві.

По всіх заслуханих питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення.


Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління