Держлісагентство України приймає пропозицію співпраці з представниками регіональної програми "ФЛЕГ-2"

30 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

29 квітня в Державному агентстві лісових ресурсів України відбулася робоча зустріч керівництва галузі із представниками регіональної програми «Правозастосування та управління в лісовому секторі Східного регіону дії Європейського інструменту сусідства і партнерства – 2» (ФЛЕГ-2).

Головною метою зустрічі було питання щодо встановлення та налагодження тісної та результативної співпраці.

В ході розмови сторони зосередились на обговоренні пріоритетних напрямків роботи галузі: по-перше, підтримання діалогу з питань лісової політики; по-друге, вдосконалення ефективності ведення лісового законодавства; по-третє, забезпечення багатоцільового, сталого та інтенсивного лісоуправління; по-четверте, підвищення прозорості лісового сектору шляхом активної поінформованості та проведенням низки відкритих заходів.

Такого роду ініціативу керівництво Держлісагентства України схвалило і заявило про свою готовність розглядати будь-які пропозиції від розробників програми «ФЛЕГ-2», що стосуються діяльності та реформування лісового сектору.

Довідка:

Програма «ФЛЕГ-2» має на меті надати підтримку країнам-учасницям у зміцненні систем управління в лісовому секторі шляхом підвищення ефективності відповідних міжнародних процесів, удосконалення лісової політики, законодавства та інституційної бази країн-учасниць, а також розробки, апробації й оцінки ефективності моделей сталого лісоуправління на місцевому рівні на пілотній основі для подальшого тиражування.

Перша фаза програми завершилась 31 грудня 2012 року та успішно досягла поставлених цілей.

Країни-учасниці: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна та Росія.

Цей проект координується Світовим Банком у партнерстві з ВФДП «Всесвітнім фондом дикої природи» та МСОП «Міжнародним союзом охорони природи»


Прес-служба Держлісагентства України 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління