Держлісагентство України візьме до уваги пропозиції лісогосподарських підприємств щодо розвитку лісопромислового комплексу галузі

30 квітня 2014р, Новини. Прес-служба

29 квітня заступник Голови Держлісагентства України Віталій Атаманчук взяв участь у круглому столі, присвяченому проблемам лісопромислового комплексу України та шляхам їх подолання, організованому представництвом Світового Банку в рамках регіональної програми «ФЛЕГ-2».

В ході зустрічі учасники обговорили низку важливих питань щодо стану деревообробного сегменту лісового сектору України, першочергового забезпечення потреб вітчизняних деревообробних підприємств в сировині, а також умови створення прозорого механізму біржового ціноутворення на конкурентних засадах.

З цього приводу Віталій Атаманчук зазначив, що нині Держлісагентством України розробляється положення про організацію та проведення біржових торгів з продажу необробленої деревини. Також виступаючий наголосив на об’ємах деревини виставленої на аукціонах: «Якщо сьогодні наша деревообробна промисловість зможе переробити усю кількість деревини, яка є, вся ця кількість буде виставлена на аукціонах».

На завершення свого виступу Віталій Атаманчук, висловив позицію керівництва галузі, і зазначив, що Держлісагентство України є відкритим для всіх бажаючих працювати в плані розвитку лісового господарства, і тільки в єдності й співпраці буде хороший результат.

По закінченню заходу учасники висловили пропозицію, по-перше, створити при Держлісагентстві України координаційну раду, яка відкрито співпрацювала з лісопромисловими підприємствами країни та на яку було б покладене питання регулювання лісопромислового сектору. По-друге, щоб уся діяльність лісової галузі здійснювалась за принципами прозорості та відкритості, активного ведення плідного й взаємовигідного діалогу.

Прес-служба Держлісагентства України
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління