Валерій Черняков: із профспілкою у нас будуть відкриті стосунки

8 травня 2014р, Новини. Прес-служба

Керівництво Державного агентства лісових ресурсів України вчора взяло участь у третьому пленумі ЦК Профспілки працівників лісового господарства України, який відбувся на базі «Укрцентркадриліс».

На з’їзді були також присутні: Голова ЦК Профспілки Кривов’язий Степан Йосипович, заступник Голови Федерації профспілок України Драп’ятий Євген Михайлович та голови обласних профорганізацій.

Під час роботи пленуму було піднято низку важливих питань соціального характеру: рівня заробітної плати на підприємствах, житла, оздоровлення працівників галузі, благодійної допомоги.

Зокрема, члени профспілки внесли пропозицію про включення до складу колегії Держлісагентства України Голови ЦК галузевої профспілки, а голів обласних профорганізацій – до складу колегій облуправлінь. 

Заслухавши, всі виступи регіональних представників Профспілки лісового господарства зі своїми проблемами та пропозиціями, Голова Держлісагентства України Валерій Черняков запевнив: «Я думаю у нас буде плідна співпраця із профспілками, бо без цього робота в галузі не буде досконалою. Тому від вас теж залежить багато, насамперед, вияв своєї позиції». 

Також очільник галузі підтримав ініціативу профспілки про повернення фахових учбових закладів до лісової галузі, які на сьогодні перебувають в підпорядкуванні Міністерства освіти і науки України. Й окрему увагу звернув на оздоровлення працівників галузі, пообіцявши зробити рішучі кроки щодо приведення уцілілих, не приватизованих баз відпочинку до нормальних умов, які дозволяли б працівниками лісового господарства та їхнім сім’ям відпочивати з користю.

Прес-служба Держлісагентства України
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління