Основна галузева виставка «Деревообробка - 2014» у серці Західної України

20 травня 2014р, Новини. Прес-служба

20 по 23 травня ц.р. ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за участю співорганізатора СП «Ройек-Львів» проводить Міжнародну виставку «Деревообробка — 2014», в приміщенні Палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18), яка традиційно є місцем концентрації основних представників деревообробної індустрії. Варто відзначити, що проект під назвою «Деревообробка-2014», є чи не найбільшим виставковим заходом деревообробної тематики на території України і залишається значним маркетинговим каналом налагодження ефективної взаємодії між учасниками та відвідувачами виставки.

Непроста суспільно-політична ситуація, що склалася в Україні, зокрема, і в деревообробній та меблевій галузі, не стала перешкодою для цьогорічної виставки. У виставці братимуть участь понад 80 виробничих та торгових фірм з України, Польщі, Німеччини, Італії, Естонії, які запропонують широкий асортимент деревообробного обладнання та інструменту, котли на твердому паливі, обладнання для первинної обробки та сушіння деревини, лакл, фарби та меблеву фурнітуру.

Багаторічна привабливість виставки у Львові мотивує до появи дебютантів, які додають заходу нової значимості, а саме:

ПрАТ «ЄВРОШПОН-СМИГА» - лідер серед виробників шпону струганого в Україні;

ТОВ «Ренк» - офіційний представник на території України таких відомих брендів як: СЕВІ (столярні та меблеві ручки), AGT (МДФ профілі та панелі для виготовлення фасадів), DEMOL (меблева крайка ПВХ, АБС);

Компанія AMERI - POL Trading Ltd (Польща) - дистриб'ютор клеїв SPRAY-KON в Україні;

ТОВ «Термолиття»-основними виробами якого є меблевий щит та меблі з масиву дуба;

SAIT ABRASIVI S.p.A. (Італія) - світовий лідер у виробництві як твердих так і гнучких абразивних матеріалів.

Компанія Лукарт одна з перших серед країн СНД, яка використовує технологію латексного друку на меблевих фасадах.

Крім цього, постійний склад учасників теж готовий запропонувати відвідувачам нові технології та тренди деревообробного ринку. Зокрема, слід відзначити:

Украї:і°ько-Чеське СП «Ройек-Львів» представлятиме:

1. Камери термічної модифікації деревини. 5-10-30-60-90 м .

2. Промислові автоматичні котли «Стожари» 50-1500 кВт на сипучих та кускових видах палива, які дозволяють зекономити до 12% палива.

На стенді ПП «Ющишин» буде представлено багато новинок від провідних європейських виробників, а саме з'єднання Tenso від швейцарської фірми Lamello.

Для меблярів вперше у Львові буде представлено продукцію німецької фірми Holz-Her, а саме запатентована система нанесення клею » Glu Jet », яка має суттєві переваги над іншими системами нанесення клею в крайколичкувальних верстатах. Безумовно українським теслярам буде цікаво ознайомитись з новинками від німецької фірми Mafell, а саме торцювальною системою KSS 80 та вібраційно-шліфувальною машиною UVA115.

Вперше в Україні, зокрема і на виставці компанія М-Групп презентуватиме новинки 2014 р. Зокрема: Дискові пили LM10 - пили для поздовжнього пиления МОКРОЇ ДЕРЕВИНИ, LU3D - Чудові технології Freud, OZCELIK PLANET - Портативний фрезерний верстат для свердління отворів під меблеві петлі, OZCELIK SWAN - Портативний фрезерний верстат для складання МДФ фасаду.

Також, вартує уваги Українська фарбувальна камера з італійським серцем від Компанії «Атон Сервіс», виробництво якої розпочалося у 2014 р. Повний діапазон точних інструментів для індустріальної обробки деревини запропонує Група компаній Leitz.

На стенді компанії «УК» буде представлено нову модель напівпрофесійного міні гранулятора для виробництва пелет з різних видів сировини «Mini Pelleter 18+», провідного польського виробника, компанії «MechanikaNawrocki».

На традиційному жовто-червоному стенді Фірми «Остін» відвідувачі виставки зможуть ознайомитись з новинками 2014 року, які з'явились в програмі інструменту СМТ, а саме:

- лінійкою ультратонких дискових пил СМТ ITK'Plus™;

- тримером для завіс крайки DET-001 ;

- комплектом пристосувань для встановлення фугувальних ножів СМТ792;

- оновленим ручним фрезером СМТ7Е;

Також буде представлено цікаву пропозицію по форматно-розкрійних верстатах, серед яких особливої уваги заслуговує верстат MJ6116TZ з невеликою довжиною каретки -1,6 м.

Дізнатися про перспективи сертифікації ланцюга постачання деревини за схемою FSC, практику проведення, найбільш часті проблеми та помилки, які трапляються у процесі, та шляхи їх вирішення допоможе інформаційний семінар «Досвід сертифікації ланцюга постачання деревини за схемою FSC (СоС) з погляду аудитора: проблеми, помилки, шляхи їх вирішення та перспективи», який відбудеться 21.05.2014 р.

Також на відвідувачів виставки чекають цікаві майстер класи від компаній учасниць, а саме: Щоденна демонстрація бренду Festool (TOB ВКФ «Профі-Інструмент») та конкурс «Сильна Рука» від ПП «Абразив та Представництва «Stanley Black and Decker» в Україні.

Вже 3 рік поспіль під час виставки «Деревообробка» на стенді Території ремісників будуть працювати студенти професійних училищ, а саме: Львівського вищого професійного художнього училища №12 та Художнього професійно-технічного училища №14 (смт. Івано-Франкове). Молоді фахівці продемонструють свої вміння та навики, які отримали під час навчання та будуть виготовляти малі архітектурні форми і меблі.

Організатори XVII Міжнародної виставки «Деревообробка - 2014», щиро сподіваються, що даний захід принесе користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняної деревообробної галузі та просуванні нових продуктів та послуг на ринку Західної України. 

Віідділ лісових ресурсів,

машин та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління