Представник Львівського ОУЛМГ взяв участь у ІІ Національній науково-практичній конференції «УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В СИСТЕМАХ МЕНЕДЖМЕНТУ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ»

23 травня 2014р, Новини. Прес-служба

20-21 травня 2014 року у Києві відбулася II Національна науково-практична конференція «УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В СИСТЕМАХ МЕНЕДЖМЕНТУ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ».

Конференція проводилася державним підприємством «Редакція журналу «Охорона праці», за підтримки Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України, Інституту медицини праці НАМН України. Участь в даній конференції разом з спеціалістами з охорони праці провідних підприємств країни та сертифікаційних установ брав головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ Степанишин В.М.

На конференції обговорювалися актуальні питання що стосуються культури охорони праці та управління ризиками на виробництві, визначення пріоритетних завдань і шляхів впровадження нових підходів у системах управління охороною праці. Також проводилися практичні тренінги з оцінки ризиків виробничих завдань та розв'язання психологічних конфліктів у колективах.

Відділ лісових ресурсів,
машин та технологій Львівського ОУЛМГ



 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління