На виставці-ярмарку "АГРО-2014" Держлісагентство України представило свою загальногалузеву експозицію

6 Червня 2014р, Новини. Прес-служба

На XXVI Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку “АГРО-2014”, яка 4 червня розпочала роботу у Києві в Національному комплексі Експоцентр України (ВДНГ), Держлісгентство України представило свою загальногалузеву експозицію.

Цього річ відвідувачі мають хорошу нагоду ознайомитись із широким асортиментом продукції лісової галузі з усіх регіонів України. А саме тут можна побачити корисні та лікарські дари природи: гриби, соки, мед, варення, різні асортименти чаю, також – різні сувенірні вироби з дерева, розмальовані в національному стилі.

Окремий куточок біля павільйону Держлісагентства відведено для посадкового матеріалу. Серед декоративних рослин тут представлена туя колоновидна, самшит вічнозелений, багрянник, ялина колюча голуба та козацька, ялівець колоновидний, ялинка канадська гніздовидна.

Головною темою експозиції Держлісагентства є стенд з елементами електронного обліку деревини, стенд із корпоративною символікою лісової галузі на якому бачимо формений одяг, знаки розрізнення та інше.

До уваги лісогосподарських підприємств представлена спеціалізована техніка виробництва ДП «Укрлісконаслтинг».

Також організаторами та учасниками виставки розроблено творчий доробок інформаційно-ілюстративних матеріалів про лісову галузь, зокрема, це буклети Держлісагентства та ДП «Укрлісконсалтинг» про сучасний стан лісів, спеціалізована преса: «Людина і суспільство».

За доброю традицією відвідати виставку прибуло керівництво Держлісагентства України на чолі з Головою Валерієм Черняковим.

Приємною несподіванкою було й те, що до павільйону Держлісагентства завітали студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України, в майбутньому ось ці молоді юнаки теж будуть лісівниками, й працюватимуть для примноження нашого лісового багатство країни.

Загалом виставкова експозиція лісової галузі спрямована на інформування відвідувачів про сучасний стан лісів, їх роль для збагачення ресурсного потенціалу, про основні господарські напрямки та пріоритети лісового сектору України.


Прес-служба Держлісагентства України


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління