Студенти-екологи відвідали Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства

24 Червня 2014р, Новини. Прес-служба


23 червня 2014 року, в рамках проведення навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху», 23 студенти групи ЕК першого курсу Навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту Національного лісотехнічного університету України ознайомились з основними напрямками діяльності Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Заступник начальника обласного управління Целень Я.П. поділився зі студентами актуальною інформацією про стан ведення лісового та мисливського господарства на Львівщині, розповів про історію, структуру, основні завдання та законодавчі акти, що регламентують діяльність управління та підвідомчих підприємств.

Найбільше першокурсників цікавили питання лісовідновлення, лісозаготівлі, будівництва лісових доріг та зв’язків із громадськістю.

Під час навчальної практики для студентів було також проведено екскурсію до облаштованого рекреаційного осередку та Лісівничого еколого-просвітницького центру, що діє на базі ДП «Львівське лісове господарство».

За словами викладача, доц. кафедри екології Башуцької У.Б. подібні лекції для першокурсників плануються і в майбутньому. Вони спрямовані на підвищення освіченості студентів у питаннях раціонального природокористування та допомагають глибше зрозуміти відповідальність професії інженера-еколога.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління