Черняков: "Спочатку розводять дичину, а потім на неї полюють"

26 Червня 2014р, Новини. Прес-служба

Валерій Черняков, 25 червня, взяв участь у Засіданні Всеукраїнської ради Українського товариства мисливців та рибалок та увійшов до складу Президії УТМР.

З’їзд утимерівців відбувся за участю обласних голів мисливсько-рибальських виробничих об’єднань, в ході якого були розглянуті та обговорені нагальні питання ведення мисливського господарства. Зокрема, на порядок денний виносилось питання перезакріплення мисливських угідь на новий термін; надання адміністративних послуг у мисливстві, зокрема видачі контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання та інше.

Всі присутні в залі мали змогу на пряму поспілкуватися з Головою Держлісагентства України й поставити свої запитання очільнику, висловити своє бачення та пропозиції.

Своє звернення до учасників Президії Валерій Черняков розпочав із слів подяки за запрошення, й продовжуючи свій виступ додав, що наразі є така ідея – посилити функції Агентства в питаннях регулювання мисливського господарства в Україні і боротьби з браконьєрством.

Щодо питання контрольних карток обліку, яке найбільш цікавило присутніх, Черняков зазначив, що треба знайти можливість надавати ці послуги через районні дозвільні центри і запропонував обговорити це питання на колегії Держлісагентства, для того щоб спільними зусиллями виробити тактику дій щодо правильного й корисного ведення полювання.

На завершення Черняков висловив бажання та підтримку посприяти тим товариствам, які націлені на відтворення нашої фауни: «Нам потрібно відродити традиції Українського товариства мисливців та рибалок, які на своїх фермах по розведенню тільки крижня випускали в природу до трьохсот-чотирьохсот тисяч штук молодняка крижня в рік, що давало можливість нашим мисливцям проводити досить успішні полювання, – додав до свого виступу Черняков.

Державне агентство лісових ресурсів України націлене на плідну співпрацю зі всіма користувачами мисливських угідь, які для себе зробили єдино правильний вибір, вибір на порятунок та відтворення мисливської фауни.


Прес-служба Держлісагентства України
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління